Για τόνωση της ψυχολογίας! Πιθανή ενδεκάδα

Για τόνωση της ψυχολογίας! Πιθανή ενδεκάδα Για τόνωση της ψυχολογίας! Πιθανή ενδεκάδα

Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα (14/2) στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη Λεμεσού στον επαναληπτικό του υπέρ της 4-0. Ο αγώνας είναι για την β’ προκριματική φάση του κυπέλλου Coca-Cola.


Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ είναι…με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, εντούτοις ο στόχος δεν αλλάζει. Και όπου στόχος βάλτε νίκη. Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ οφείλει να στοχεύει πάντα στις νίκες και κανείς στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο δεν πάει σήμερα στο Τσίρειο για διακοπές. Ευκαιρία λοιπόν για τους Λαρνακείς να πάρουν την νίκη, να την συνδυάσουν με καλή εμφάνιση και να τονώσουν λίγο την ψυχολογία τους, η οποία μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και με τον τρόπο που αυτή ήρθε, σκόρπισε την απογοήτευση.


Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι απολύτως φυσιολογικό να προβεί σε ορισμένες αλλαγές και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν πήραν τον αναμενόμενο μέχρι στιγμή. Η οποιαδήποτε σεναριολογία είναι ριψοκίνδυνη καθώς κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Βάσκου κόουτς, όμως εμείς πιο κάτω θα σας παραθέσουμε ένα σενάριο.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, δεξί μπακ ο Νέλσον, αριστερό ο Αντωνιάδης και αμυντικό κεντρικό δίδυμο οι Μοίσοφ και Καταλά (υπάρχει και η επιλογή του Πάνκοφ). Στον χώρο του κέντρου θα δούμε τους Κάσες, Λαμπάν και σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο τον Χέφελ. Στα αριστερά θα κινείται ο Μαλόκου, δεξιά ο Ακοράν και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά ο Απόστολος Γιάννου.

Πηγή: www.themasports.com372