Μέσα σε λίγες μέρες ξανά στη Λεμεσό! Τι επιδιώκει

Μέσα σε λίγες μέρες ξανά στη Λεμεσό! Τι επιδιώκει Μέσα σε λίγες μέρες ξανά στη Λεμεσό! Τι επιδιώκει

Εν μέσω κριτικής για το αποτέλεσμα στο πρόσφατο ντέρμπι αλλά και εν μέσω των δύο σημαντικών απωλειών λόγω τραυματισμών, η ΑΕΚ καλείται να επισκεφτεί ξανά τη Λεμεσό για ένα αγώνα εντελώς διαφορετικό από αυτόν της Κυριακής. Οι κιτρινοπράσινοι θα επιχειρήσουν να διασκεδάσουν μέρος των εντυπώσεων που δημιουργήθηκαν μετά την ήττα από τον Απόλλων και την οπισθοχώρηση στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο θεσμός αυτός σαφώς και ενδιαφέρει την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ μιας και τόσο το τρόπαιο όσο και το εισιτήριο που εξασφαλίζεται μέσω αυτού για τα κύπελλα Ευρώπης, είναι σημαντικά.


Φλοριάν Τολεμές, Άντερ Μουρίγιο και Χουάν Τρουγιόλς δεν θα ενισχύσουν το πλάνο της ΑΕΚ με τον Βάσκο τεχνικό της να προσανατολίζεται σε ροτέισον και παροχή ευκαιριών σε μονάδες που δεν πήραν αρκετά αγωνιστικά λεπτά. Άλλωστε το ευρύ 4-0 του πρώτου αγώνα σε συνάρτηση με τις προτεραιότητες της «ελαφράς ταξιαρχίας» δίνουν στον επαναληπτικό αγώνα ένα χαρακτήρα τυπικό, με τους Λαρνακείς να βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.    


Την ίδια στιγμή που σημάδια κούρασης κάνουν συχνά την εμφάνισή τους σε πρωτοκλασάτες μονάδες, ο Ιδιακέθ δεν αναμένεται να επιφορτίσει τους Χόρχε Λαρένα, Πάμπλο Κολίνας και Τέτε με επιπλέον αγωνιστικά λεπτά, ενώ αντιθέτως οι Βίνσεντ Λαμπάν και Ακοράν Ρέγιες δύναται να πάρουν φανέλα βασικού αφού θα απουσιάσουν από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Ο Έλβιρ Μαλόκου και ο Ράντοβαν Πάνκοβ αναμένουν τη δική τους ευκαιρία, μιας και αποτελούν τους ποδοσφαιριστές εκείνους με το μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό οδοιπορικό της ΑΕΚ.    

Πηγή: www.24sports.com.cy

 186