Μετά από δυόμισι χρόνια ξανά στο άλλο άκρο της χώρας μας

Μετά από δυόμισι χρόνια ξανά στο άλλο άκρο της χώρας μας Μετά από δυόμισι χρόνια ξανά στο άλλο άκρο της χώρας μας

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ΑΕΚ κατά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, φέρνει τους Λαρνακείς να πραγματοποιούν το μακρινότερο ταξίδι και συγκεκριμένα προς την Πάφο. Εκεί η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Πάφου FC η οποία μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Σκωτσέζου Στίβεν Πρέσλι, παρουσιάζεται αναγεννημένη και σαφώς βελτιωμένη.    


Ο Βάσκος τεχνικός δεν θα έχει ούτε αυτήν τη φορά τους Φλοριάν Τολεμές και Χουάν Τρουγιόλς στη διάθεσή του ωστό επιστρέφουν οι Ακοράν Ρέγιες και Βίνσεντ Λαμπάν οι οποίοι εξέτισαν τιμωρία μίας αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Ο Ζουάν Τομάς σκόραρε δύο γκολ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, κάτι που είχε πράξει και στις 22 Αυγούστου 2015, όταν η ΑΕΚ επισκέφτηκε για τελευταία φορά την Πάφο.


Ο Ισπανός επιτελικός μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής στο επιτυχημένο πέρασμα των κιτρινοπράσινων από το τότε «Παφιακό» με σκορ 0-2, έχοντας άλλους πέντε συμπατριώτες του στο αρχικό σχήμα. Τόνιο Ραμίρες, Χουάνμα Ορτίθ, Σεράν Πόλο, Νταβίντ Καταλά και Τέτε είχαν πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση πριν δυόμιση χρόνια με δύο εξ αυτών και να διατηρούνται στο ρόστερ και να ετοιμάζονται να επαναλάβουν το τότε επίτευγμα.    

Ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι το τρίποντο μιας και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά το πέρα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, αναμένοντας παράλληλα την εξέλιξη της αναμέτρησης στη Λεμεσό μεταξύ ΑΕΛ και Ανόρθωσης.

Πηγή: www.24sports.com.cy

 


378