Αναγεννημένος, αποδοτικός, ουσιαστικός και... τρομερός!

Αναγεννημένος, αποδοτικός, ουσιαστικός και... τρομερός! Αναγεννημένος, αποδοτικός, ουσιαστικός και... τρομερός!

Η παρουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι και τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ενδεχομένως είναι είναι πιο πολύτιμη και από το ίδιο το τρίποντο που κατέκτησε η ομάδα της Λάρνακας. Ο Σκοπιανός πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης ώστε να καλύψει το κενό που δημιούργησε η απουσία του Ακοράν Ρέγιες, καθώς ο Ισπανός είχε συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.


Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κατά την περσινή περίοδο, σκόραρε με πανομοιότυπο τρόπο και συγκεκριμένα με πλασέ σε τετ-α-τετ, υποδεχόμενος κάθετη μεταβίβαση από συμποδοσφαιριστή του. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε με ενέργεια από δεξιά και το δεύτερο με ενέργεια από αριστερά, γεγονός που δείχνει και τον πλουραλισμό στις κινήσεις του ποδοσφαιριστή.


Εκ του αποτελέσματος και βάση του πρόσφατου δείγματος αγώνων, ο Σκοπιανός επιθετικός παρουσιάζεται πιο αποδοτικός και πιο ουσιαστικός όταν αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Άλλωστε το δυνατό σημείο του Τρισκόφσκι είναι η ικανότητά του στο ένας-εναντίον-ενός, κάτι που πιστοποιήθηκε και απέναντι στην υποβιβασμένο Εθνικό.

Όταν ο Ιμανόλ Ιδιακέθ επιλέγει το σχηματισμό 3-5-2, τότε ο Σκοπιανός μετατοπίζεται στη δυάδα της γραμμής κρούσης και ακόμα και ο ελεύθερος ρόλος που του δίνεται, φαίνεται να μην του επιτρέπει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Η επιστροφή του Ακοράν από τραυματισμό προσδίδει νέο ενδιαφέρον στις επιλογές του Βάσκου τεχνικού τόσο σε αγωνιστική διάταξη, όσο και σε πρόσωπα μιας και η ποιότητα στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ είναι δεδομένη.

Πηγή: www.24sports.com.cy

 


415