Αποστολή με πολλά εμπόδια, αλλά...

Αποστολή με πολλά εμπόδια, αλλά... Αποστολή με πολλά εμπόδια, αλλά...

Τη δεδομένη στιγμή, πάντως, προέχει το πρωτάθλημα, όπου η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει υψηλές βλέψεις. Πρωτίστως θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης και αν της παρουσιαστεί η ευκαιρία, μέσω των αγώνων πλέι οφ, να μπει ξανά σφήνα για το πρωτάθλημα, όσο κι αν αυτό φαντάζει δύσκολο.   


Η σκέψη όλων στο κιτρινοπράσινο στρατόπεδο είναι στραμμένη στο κυριακάτικο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC.   


Αποστολή με πολλά εμπόδια, καθότι η Πάφος μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας παρουσιάζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. Οι κιτρινοπράσινοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις, αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής.

Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, προκειμένου η ομάδα να μπει με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ και να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες προκύψουν στο ντέρμπι ΑΕΛ - Ανόρθωσης.

Στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με την Ανόρθωση. Αυτό που εκκρεμεί είναι η έδρα του πρώτου αγώνα. Εάν η ΑΕΚ τερματίσει στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τότε ο πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ θα γίνει στο «Αντ. Παπαδόπουλος».

Σε περίπτωση, όμως, που η Ανόρθωση τερματίσει 3η, τότε το παιχνίδι θα γίνει στο «Αρένα». Ενόψει Πάφου δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τολμές, Τρουγιόλς και Μουρίγιο.

 

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tετάρτης 21/2)

 

 
258