Σημαντικό στοιχείο! Ξεκαθάρισε το παιχνίδι της πρεμιέρας για τα πλέι οφ

Σημαντικό στοιχείο! Ξεκαθάρισε το παιχνίδι της πρεμιέρας για τα πλέι οφ Σημαντικό στοιχείο! Ξεκαθάρισε το παιχνίδι της πρεμιέρας για τα πλέι οφ

Ένα σημαντικό στοιχείο που απορρέει από την 25η αγωνιστική, είναι το γεγονός ότι έχει διευκρινιστεί ο πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Βάση της προκήρυξης, η ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην πρώτη φάση του φετινού μαραθωνίου, θα υποδεχθεί την ομάδα που θα βρεθεί ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και τις δύο αυτές θέσεις διεκδικούν μόνοι κιτρινοπράσινοι και κυανόλευκοι.   


Τη δεδομένη στιγμή οι Λαρνακείς βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, εκεί όπου έπεσαν μετά την ήττα στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με τον Απόλλων στη Λεμεσό. Σαφέστατα η τωρινή κατάσταση δεν παρέχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για εκπλήρωση του μεγάλου στόχου που είναι η κατάληψη της κορυφής της βαθμολογίας, με την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ να έχει τη δυνατότητα για άλμα μιας θέσης μετά το τέλος της 26ης αγωνιστικής.


Ο συνδυασμός νίκης της ΑΕΚ στην Πάφο και το «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την ανεβασμένη τοπική ομάδα και απώλεια βαθμών της Ανόρθωσης στο Τσίρειο, θα φέρει τους Λαρνακείς στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Σαφέστατα και το σενάριο αυτό είναι εφικτό και τουλάχιστον αυτό που περνά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών των κιτρινοπράσινων, είναι το διπλό και η δεύτερη σερί επιτυχία στο θεσμό του πρωταθλήματος.   

Σε τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενώ αν τερματίσει τέταρτη, θα υποδεχθεί την Ανόρθωση στην «Αρένα».

Πηγή: www.24sports.com.cy

 

 
 


249