Δημητρίου: «Κοιτάμε ότι έχουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»

Δημητρίου: «Κοιτάμε ότι έχουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη» Δημητρίου: «Κοιτάμε ότι έχουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»

Διαβάστε τα όσα δήλωσε στην Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, μετά την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. 


Οι δηλώσεις...


“Το 0-0 δείχνει ότι ανασταλτικά κάναμε καλό παιχνίδι, κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, έβγαλε και κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις ο Χουάν Πάμπλο. Από εκεί και πέρα επιθετικά δεν τα καταφέραμε, ήταν ένα ντέρμπι που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Αυτός που θα πετύχαινε ένα γκολ θα είχε σοβαρό προβάδισμα για να πάρει το τρίποντο, δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Ήταν μια παράξενη ατμόσφαιρα, μουντή θα την χαρακτήριζα. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές εμείς αλλά και το ΑΠΟΕΛ. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, παίρνουμε ένα βαθμό και συνεχίζουμε την πορεία μας"

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα:

"Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, θα μπορούσε αν εκμεταλλευόμασταν μία από τις καλές μας στιγμές να παίρναμε την νίκη. Από την άλλη θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και με το ΑΠΟΕΛ. Κρατάμε την προσπάθεια που έγινε από όλους. Μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι κάποιοι παίκτες κλειδιά από την μέση και μπροστά θα μπορούσαν να είχαν καλύτερες επιλογές, αλλά έγινε η προσπάθεια. Από πλευράς φιλοξενίας ήταν όλα άψογα. Kαλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ”. 

Για την συνέχεια...

"Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, στόχος είναι η νίκη, κοιτάμε ότι έχουμε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, εννοώ πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είμαστε στα ημιτελικά και περιμένουμε τον αντίπαλο που θα μας πλαισιώσει. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι πάμε για τους τρεις βαθμούς".392