Γιάννου: «Το κορμί μου λίγο δεν προσαρμόζεται αλλά εγώ προσπαθώ» (video)

Γιάννου: «Το κορμί μου λίγο δεν προσαρμόζεται αλλά εγώ προσπαθώ» (video) Γιάννου: «Το κορμί μου λίγο δεν προσαρμόζεται αλλά εγώ προσπαθώ» (video)

Ο Απόστολος Γιάννου μίλησε στα ΜΜΕ μετά την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.


Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τον στόχο της ομάδας του, για την προσαρμογή του στην Κύπρο αλλά και για την Εθνική.


Για το παιχνίδι…
Είχαμε ένα δύσκολο ματς σήμερα, ευτυχώς πήραμε την ισοπαλία. Άλλες φορές παίζουμε καλύτερα και χάνουμε, σήμερα δεν παίξαμε καλά αλλά τουλάχιστον πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα.  

Για το +2 από την ΑΕΛ…
Έχει ακόμα πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι τώρα. Αυτή τη στιγμή θέλουμε ξεκούραση και πάμε δυνατά στο επόμενο για να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει.

Για τον στόχο της ΑΕΚ…
Στόχος είναι η Ευρώπη. Βήμα βήμα, βλέπουμε κάθε στόχο ξεχωριστά, άμα αρχίζουμε και πηγαίνουμε καλύτερα τότε θα δούμε και πιο ψηλά. Αυτή τη στιγμή ξεκάθαρα ο στόχος είναι να βγούμε στην Ευρώπη.

Για το αν προσαρμόστηκε στην ομάδα…
Πιστεύω πως ναι. Σιγά – σιγά προσαρμόζομαι. Το κορμί μου λίγο δεν προσαρμόζεται αλλά εγώ προσπαθώ. Είναι δύσκολο που δίνουμε τόσα παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά έτσι είναι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θέλει καλή ξεκούραση και κάθε φορά να βλέπουμε το επόμενο ματς.

Για το κομμάτι της Εθνικής…
Μακάρι να τα καταφέρω, αυτός είναι και ο στόχος μου βασικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουν πολύ καλά το κυπριακό πρωτάθλημα, εννοώ σαν πρωτάθλημα είναι πολύ καλό από ότι έχω δει μέχρι στιγμής αλλά απ’ έξω δεν ξέρουν πόσο δυνατό είναι.

Πηγή: balla

 563