Δημητρίου: «Να κτίσουμε πάνω σε αυτό»

Δημητρίου: «Να κτίσουμε πάνω σε αυτό» Δημητρίου: «Να κτίσουμε πάνω σε αυτό»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.


Για την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ: «Η ομάδα μας δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Ανασταλτικά κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, επιθετικά όμως υστερήσαμε. Ο τερματοφύλακας μας έκανε και κάποιες σωτήριες επεμβάσεις και φτάσαμε σ’ αυτή την λευκή ισοπαλία. Έχουμε στόχο να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό το αποτέλεσμα».


Για την όχι και τόσο καλή παρουσία της ΑΕΚ: «Είναι και μια κλασσική ερώτηση. Να μην πάρεις το όφελος και να παίξεις καλά ή να μην παίξεις καλά και να πάρει το όφελος; Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το είπε και ο προπονητής, δε είναι θέμα φιλοσοφίας, δεν μας βγήκε το παιχνίδι επιθετικά. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν και σε καλή μέρα. Όταν δεν κερδίζεις, καλό είναι να μην χάνεις».

Και πρόσθεσε: «Γενικότερα η ανασταλτική λειτουργία, ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω. Είπαμε για το που υστερήσαμε, αλλά ανασταλτικά τα πήγαμε αρκετά καλά και αυτό αποτυπώνεται από το μηδέν παθητικό. Να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό και σαφέστατα από’ κει και πέρα έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης επιθετικά».

Για την κατάκτηση του κυπέλλου στην καλαθόσφαιρα: «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο. Μας χαροποίησε όλους, και μακάρι να κατακτήσουμε κι άλλα. Η ομάδα μας έχει καθιερωθεί, κατακτά τίτλους και είναι μόνιμά σε αυτή την τροχιά».


417