Στο ύψος των περιστάσεων

Στο ύψος των περιστάσεων Στο ύψος των περιστάσεων

Οι πολλές και μαζεμένες απουσίες επηρέασαν τον τρόπο εκπόνησης του αγωνιστικού πλάνου για τον Ιμανόλ Ιδιακέθ καθώς ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ τους Τέτε, Χουάν Τρουγιόλς και Φλοριάν Τολεμές. Ο προπονητής των κιτρινοπράσινων δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος διατηρώντας ουσιαστικά τις ίδιες επιλογές σε σύγκριση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ανόρθωση.      


Παρόλ' αυτά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν ήταν το ίδιο δημιουργικοί όπως απέναντι στην «Μεγάλη Κυρία» και στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Ο Πάμπλο Κολίνας είχε μπόλικη δουλειά ωστόσο με την εμφάνισή του έδωσε απαντήσεις και στην κριτική που δέχθηκε το προηγούμενο Σάββατο, κρατώντας σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα του στο παιχνίδι.


Αν και λόγος για πρωτάθλημα δεν γίνεται, οι Λαρνακείς σαφώς και είχαν και έχουν το κίνητρο να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν στο τέλος της ημέρας να κερδίσουν τον πρώτο βαθμό μετά από τρεις επισκέψεις στο ΓΣΠ κατά τη φετινή περίοδο. Πλέον και το πρόγραμμα ομαλοποιείται καθώς δεν υπάρχουν μεσοβδόμαδοι αγώνες κυπέλλου, με την προσοχή να στρέφεται και στην αποκατάσταση των τραυματιών.

Η απόσταση από την τρίτη θέση της βαθμολογίας μειώθηκε στους δύο βαθμούς και η αντίστοιχη από την πέμπτη στους τέσσερις, με ρεαλιστικό στόχο πλέον την εξασφάλιση του σκαλοπατιού εκείνου που συνοδεύεται από εισιτήριο για την Ευρώπη.

Πηγή: www.24sports.com.cy448