Εξαιρετική συμπεριφορά και ικανοποίηση για Ιδιάκεθ

Εξαιρετική συμπεριφορά και ικανοποίηση για Ιδιάκεθ Εξαιρετική συμπεριφορά και ικανοποίηση για Ιδιάκεθ

Ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της στο ΓΣΠ, όμως έπαιξε εξαιρετική άμυνα και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πίεση από τον ΑΠΟΕΛ, εντούτοις κατάφερε να αντεπεξέλθει και να κρατήσει το μηδέν.    


Ο Πάμπλο Κολίνας, ο οποίος σε προηγούμενα παιχνίδια έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής για κάποια λάθη του, ήταν εξαιρετικός και όποτε χρειάστηκε σταμάτησε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν επίσης οι Μοϊσόφ και Καταλά, στο κέντρο της άμυνας. Ειδικά ο πρώτος ήταν απροσπέλαστος και κατάφερε να «καθαρίσει» σχεδόν κάθε μπαλιά στην περιοχή της ΑΕΚ. Επιθετικά οι παίκτες του Ιδιάκεθ δεν ξεδίπλωσαν τις αρετές τους, αλλά στο τέλος πήραν ένα βαθμό που κρατά την ομάδα μέσα στον στόχο της τρίτης θέσης.


Μάλιστα, μείωσε τη διαφορά από την Ανόρθωση στους δύο βαθμούς, όμως ταυτόχρονα νιώθει την ανάσα της ΑΕΛ, που είναι τέσσερις βαθμούς πιο κάτω. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι κάθε παιχνίδι είναι πλέον εξαιρετικά σημαντικό για το πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια για να μπορέσει να παραμείνει εντός στόχου και αν ευνοηθεί από τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια, ακόμη και να «πατήσει» ξανά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι τελευταίες δύο εμφανίσεις με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, έχουν φέρει αισιοδοξία στον σύλλογο. Μπορεί η ομάδα να μην κέρδισε και να έφερε δυο ισοπαλίες, όμως έδειξε διαφορετική εικόνα που αφήνει υποσχέσεις ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Ο Ιδιάκεθ αμυντικά έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που έκλεισαν τους χώρους οι παίκτες του, όμως επιθετικά θα μπορούσε η ΑΕΚ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ να τα πάει καλύτερα.

Πηγή: Goal218