Έσπασε... η συνηθισμένη τριάδα

Έσπασε... η συνηθισμένη τριάδα Έσπασε... η συνηθισμένη τριάδα

Η γραμμή εκείνη της ΑΕΚ η οποία κατά τεκμήριο έχει δεχθεί τις λιγότερες προσθαφαιρέσεις την τελευταία τετραετία είναι η μεσαία. Σε σημείο μάλιστα που την διετία 2015-2016 παρατηρήθηκε λειψανδρία με τον Τόμας Κρίστιανσεν να ψάχνει τότε λύσεις εκ των έσω σε μια προσπάθεια να καλύψει τα κενά που δημιουργούνταν λόγω τιμωριών ή τραυματισμών.


Οι Ζουάν Τομάς, Χόρχε Λαρένα και Βίνσεντ Λαμπάν αποτελούν μιαν τριάδα που αγωνίζεται μαζί για μια τριετία με μονάδες όπως οι Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς, Έκτορ Χέφελ και Νάτσο Κάσες να μπαίνουν κατά διαστήματα ως σφήνα. Μέσα στο 2018 οι εμφανίσεις του Γάλλου έχουν μειωθεί, την ίδια στιγμή που ο Λαρένα παρουσιάζεται καταπονημένος και ο Τομάς μακριά από τον καλό του εαυτό με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.


Μάλιστα στα δύο τελευταία ντέρμπι ο Ιμανόλ Ιδιακέθ επέλεξε ισπανική τριάδα στη νευραλγική γραμμή με τον Κάσες να πλαισιώνει τους δύο συμπατριώτες του. Το ντεμαράζ της φετινής χρονιάς βρίσκει τους κιτρινοπράσινους να διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και το κύπελλο, μιας και ο βασικός στόχος έχει απομακρυνθεί πριν την είσοδο στη δεύτερη φάση του.

Ο Βάσκος τεχνικός γνωρίζει ότι έχει και την ποιότητα αλλά και την ποσότητα προκειμένου να στελεχώσει τη συνδετική γραμμή άμυνας και επίθεσης, ωστόσο το ζητούμενο είναι η επιλογή των μονάδων εκείνων που βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Πηγή: www.24sports.com.cy

 

 
 525