Σημαντικό ρόλο δεν είχε μόνο ο Πάμπλο, αλλά και οι...

Σημαντικό ρόλο δεν είχε μόνο ο Πάμπλο, αλλά και οι... Σημαντικό ρόλο δεν είχε μόνο ο Πάμπλο, αλλά και οι...

Παρά την κάτω του μετρίου εμφάνιση στο ΓΣΠ, καταγράφεται το γεγονός ότι η ΑΕΚ κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της μετά από πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που το ‘χε καταφέρει ήταν απέναντι στη Δόξα στην «Αρένα» για την 22ηαγωνιστική, στις 31 Ιανουαρίου, όταν είχε κερδίσει με 4-0. Στα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν, πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (με Αλκή, Απόλλωνα, Εθνικό, Πάφο και Ανόρθωση) είχε δεχθεί γκολ.    


Σημαντικό ρόλο σ’ αυτό δεν έπαιξε μόνο ο Χουάν Πάμπλο, ο οποίος όντως ήταν εντυπωσιακό στο στάδιο της πρωτεύουσας και όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, κατέβασε τα… ρολά, αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Καταλά και Μοϊσόφ.   


Και οι δυο τους πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες τους εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Μαζί με τον Ισπανό τερματοφύλακα, ήταν αναμφίβολα οι κορυφαίοι της ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βγήκαν κερδισμένοι σε προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους τους και… καθάρισαν ουκ ολίγες φάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Μοϊσόφ ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα δύο χρόνια, ενώ του Καταλά λήγει το καλοκαίρι…    

Πηγή: www.24sports.com.cy508