Μετρά προσεχτικά τις κινήσεις του

Μετρά προσεχτικά τις κινήσεις του Μετρά προσεχτικά τις κινήσεις του

Παρόλο που η φετινή χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί και η ΑΕΚ βρίσκεται στο κυνήγι ενός διπλού στόχου, ήδη υπάρχουν οι πρώτες ματιές στη νεά χρονιά. Μια πεντάδα ποδοσφαιριστών μάλιστα έχει επεκτείνει την παρουσία της στη Λάρνακα και στα κιτρινοπράσινα για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ιβάν Τρισκόφσκι, Φλοριάν Τολεμές, Ζουάν Τομάς, Άντερ Μουρίγιο και Χόρχε Λαρένα θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ με το ισπανικό στοιχείο να παραμένει ισχυρό και σταθερό.   


Από εκεί και πέρα εκκρεμότητες σαφώς και υπάρχουν και η παύση στη διαδικασία των ανανεώσεων δημιουργεί ερωτηματικά. Η περίπτωση εκείνη που ενδεχομένως να απασχολεί περισσότερο τους φίλους των κιτρινοπράσινων είναι αυτή του αρχηγού Νταβίντ Καταλά, με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός να ολοκληρώσει την καριέρα του και την παρουσία του στα γήπεδα της Κύπρου, γεγονός που αυτήν τη στιγμή φαντάζει κάτι περισσότερο από πιθανόν.


Από εκεί και πέρα, παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται μονάδες όπως ο Νικόλας Εγγλέζου, ο Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς αλλά και ο Έλβιρ Μαλόκου. Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Άρη, αποδεσμεύεται και από το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ενώ ο Μαυροβούνιος μέσος αποτελεί ξένο σώμα, ουσιαστικά από την έναρξη της σεζόν.   

Λιγοστές εώς μηδαμινές πιθανότητες για παραμονή στην ομάδα συγκεντρώνει και ο Αλβανοκροάτης ακραίος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από ισπανικό σύλλογο.

Πηγή: www.24sports.com.cy

 
 606