Εισιτήρια μέχρι τα μεσάνυκτα...

Εισιτήρια μέχρι τα μεσάνυκτα... Εισιτήρια μέχρι τα μεσάνυκτα...

Συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων στον Α' όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta.


Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/


Ομόνοια - ΑΕΚ:
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Στάδιο ΓΣΠ και ώρα 16:00. Στην ΑΕΚ έχουν παραχωρηθεί 2200 εισιτήρια για το νότιο πέταλο. Η πώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 16 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30.

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων.
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.296