Είχε πολλαπλά οφέλη το τρίποντο στο ΓΣΠ

Είχε πολλαπλά οφέλη το τρίποντο στο ΓΣΠ Είχε πολλαπλά οφέλη το τρίποντο στο ΓΣΠ

Η πρώτη νίκη της ΑΕΚ σε εκτός έδρας ντέρμπι (η τελευταία ήταν επί της Ανόρθωσης πέρσι τον Μάϊο) και η πρώτη στη φάση των πλέι-οφ με όλα όσα θετικά τη συνόδευσαν (καλή εμφάνιση) δεν μπορεί παρά να αφήνει όλους ικανοποιημένους στο στρατόπεδο της ομάδας της Λάρνακας.   

Η οποία μπορεί να παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αλλά συνεχίζει από τη μια να ελπίζει για την 3η προνομιούχα θέση, ενώ από την άλλη μεγάλωσε την απόσταση από την 5η στη βαθμολογία ΑΕΛ στους επτά βαθμούς. Έτσι, με δεδομένο ότι βρίσκεται και στην τετράδα του κυπέλλου, οι ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη είναι αυξημένες.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια είχαμε πολλά αξιοσημείωτα: Πέραν της πρώτης εκτός έδρας νίκης με αντίπαλο της πρώτης εξάδας, είχαμε και την επιστροφή στο σκοράρισμα του Τέτε. Ο ισπανός είχε να «δει» δίκτυα από τον Νοέμβριο του 2016 (σκόραρε κατά της ΑΕΛ) και το Σάββατο μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο να σκοράρεις εις διπλούν, αφού στο τέλος είχε και δοκάρι. Είχαμε επίσης την επιστροφή στις νίκες ύστερα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. 

Η διακοπή του πρωταθλήματος τώρα θα δώσει την ευκαιρία στους «κιτρινοπράσινους» να ξεκουραστούν. Την  Κυριακή δόθηκε ρεπό, ενώ ο Ιδιακέθ αναμένεται αν δώσει κι άλλες μέρες για ξεκούραση, όπως συνηθίζει όταν υπάρχει διακοπή.

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα του Σαββάτου ο Νέλσον, ο οποίος αναμένεται να περάσει τη Δευτέρα από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Πηγή: sportfm
373