Τιμές και πληροφορίες των πακέτων εισιτηρίων για τα επόμενα 4 εντός έδρας παιχνίδια

Τιμές και πληροφορίες των πακέτων εισιτηρίων για τα επόμενα 4 εντός έδρας παιχνίδια Τιμές και πληροφορίες των πακέτων εισιτηρίων για τα επόμενα 4 εντός έδρας παιχνίδια

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την κυκλοφορία νέων πακέτων εισιτηρίων για τους επόμενους τέσσερις εντός έδρας αγώνες των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.


Η πώληση των πακέτων έχει ξεκινήσει από τα Γραφεία του Σωματείου και θα ολοκληρωθεί πριν τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο AEK ARENA (Σάββατο 31/03, 19:00). Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν την θέση τους μέχρι και το απόγευμα τoυ Σαββάτου (31/03), με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας.


Σημειώνεται ότι η τιμή του κανονικού εισιτηρίου για κάθε παιχνίδι έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.    

Στους αγώνες των πλέι-οφ θα λειτουργήσει και πάλι το Online σύστημα αγοράς εισιτηρίων και ο κόσμος θα μπορεί να πάρει εισιτήριο σε οποιαδήποτε θέση του AEK ARENA, εκτός από αυτές που είναι ήδη κρατημένες από κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και τα VIP (τμήμα Αγία Μαρίνα).

Στα πλαίσια των προσπαθειών του Σωματείου μας για πλήρη εφαρμογή του νόμου και για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλκυση φιλάθλων εφαρμόζεται πλήρως η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων για όλους τους εντός έδρας αγώνες, με την αναγραφή των στοιχείων του αγοραστή στο κυρίως εισιτήριο, το οποίο παραμένει στην κατοχή του αγοραστή και την επίδειξη της ταυτότητας κατά την είσοδο και ως επίσης ταξιθέτηση όλων των θεατών στο γήπεδο.

Yπενθυμίζεται ότι όπως έχει ανακοινωθεί πριν την έναρξη της σεζόν τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν ΜΟΝΟ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι για τα πλέι-οφ.

ΚΕΡΚΙΔΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ (PLATINUM)

(Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σωματείου) 

ΚΕΡΚΙΔΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ)

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

40

20

4

ΚΕΡΚΙΔΑ: AJK GROUP

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

40

20

4

ΚΕΡΚΙΔΑ: ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ

25

20

4

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο (Μπουτίκ): 09:00-16:00254