Απομένει ο διακαής πόθος για να εξαφανιστεί η... δίψα!

Απομένει ο διακαής πόθος για να εξαφανιστεί η... δίψα! Απομένει ο διακαής πόθος για να εξαφανιστεί η... δίψα!

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έκαναν την προσπάθεια τους για να κερδίσουν την Ανόρθωση, όμως στο τέλος δεν πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Έτσι πλέον είναι ξεκάθαρο στο μυαλό τους, ότι έχουν την ευκαιρία να κλείσουν την χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι φυσικά και ο διακαής πόθος. Άλλο θα είναι ακόμη και εαν κάνουν την ανατροπή και τερματίσουν στην 3η θέση και άλλο να είναι Κυπελλούχοι και παράλληλα στην Ευρώπη.


Έτσι η προσοχή όλων είναι στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ Αρένα. Πιθανό να είναι και ο αγώνας της χρονιάς. Διότι η προσπάθεια θα είναι να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικου στο Γ.Σ.Π.


Υπάρχει μεγάλη δίψα στην ΑΕΚ και αυτό είναι δεδομένο. Αναμένουν και τον ξεσηκωμό του κόσμου τους , ώστε να είναι πραγματικά ο 12ος παίκτης την ερχόμενη Τετάρτη.

Είναι δεδομενο ότι στην ΑΕΚ είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για να τα καταφέρουν. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ και οι παίκτες έχουν πολλά να δώσουν για τους εαυτούς τους , στον κόσμο τους και φυσικά για την ομάδα.

Πηγή: www.sigmalive.com
424