Το πρώτιστο μέλημα στο πρώτο ραντεβού της ημιτελικής φάσης

Το πρώτιστο μέλημα στο πρώτο ραντεβού της ημιτελικής φάσης Το πρώτιστο μέλημα στο πρώτο ραντεβού της ημιτελικής φάσης

Άπαντες στο «κιτρινοπράσινο» στρατόπεδο έχουν αφήσε στο περιθώριο την ισοπαλία με την Ανόρθωση και σκέφτονται μόνο τον πρώτο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola.     

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τον τρόπο που ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ χειρίστηκε το έμψυχο υλικό του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση καθώς έδωσε ανάσες σε σημαντικά «γρανάζια» της ομάδας έχοντας κατά νου το παιχνίδι με τους «γαλαζοκίτρινους».     


Εδώ που έφτασε η ΑΕΚ στο κύπελλο κάνει την «δίψα» για κατάκτηση κάποιου τροπαίου ακόμη μεγαλύτερη και οι δηλώσεις τον Ιδιάκεθ και Μοϊσόφ μετά το πέρας του παιχνιδιού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δείχνουν ξεκάθαρα την θέληση για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Στην ομάδα της Λάρνακας γνωρίζουν ότι η 4η θέση δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο μόνο με προϋποθέσεις (αν κατακτήσει το κύπελλο η Πάφος) συνεπώς από την στιγμή που η Ευρώπη δεν είναι εξασφαλισμένη μέσω του πρωταθλήματος οι «κιτρινοπράσινοι» είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν έστω και την παραμικρή ελπίδα στο κύπελλο.


Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα μέσα στην «Αρένα». Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα ξεκινήσει επιθετικά έτσι ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει ψυχολογικά και για τον επαναληπτικό.

Φυσικά η Λαρνακιώτικη ομάδα θα πρέπει να προσέξει και τα νώτα της να μην δέχθει κάποιο/α γκολ που θα τις δυσκολέψουν το έργο στο ΓΣΠ. Όλοι στην ΑΕΚ ξέρουν ότι είναι δύσκολο το ματς όμως παράλληληα γνωρίζουν ότι είναι το κύπελλο είναι ο μοναδικό δρόμος για διάκριση την φετινή σεζόν.

Πηγή: www.themasports.com
410