Τεράστιο κίνητρο τον συνοδεύει στις διπλές μονομαχίες με τον ΑΠΟΕΛ

Τεράστιο κίνητρο τον συνοδεύει στις διπλές μονομαχίες με τον ΑΠΟΕΛ Τεράστιο κίνητρο τον συνοδεύει στις διπλές μονομαχίες με τον ΑΠΟΕΛ

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έδειξε ότι αρέσκεται στο ροτέισον, όχι όμως για να προφυλάξει ποδοσφαιριστές, αλλά για να μοιράσει χρόνο συμμετοχής. Ο Βάσκος τεχνικός στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, έδειξε με τις επιλογές του ότι σκέφτεται πολύ περισσότερο την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη, στρέφοντας ουσιαστικά την προσοχή του στο θεσμό του κυπέλλου.


Το ισπανικό πρότζεκτ της τελευταίας τετραετίας βρίσκεται στο τέλος του μιας και η οικειοθελής αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα, προϊδεάζει για μια νέα τάξη πραγμάτων το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρόλ' αυτά το μέλλον του Ιμανόλ Ιδιακέθ στον πάγκο των κιτρινοπράσινων είναι ρευστό και θα κριθεί από τον νέο τεχνικό διευθυντή.


Σαφέστατα η κατάκτηση ενός τίτλου και μάλιστα του δεύτερου στη σύντομη ιστορία της ΑΕΚ από το 1994 και έπειτα, θα αποτελέσει σημαντικό παράσημο για τον Βάσκο τεχνικό. Ο ίδιος έχει δείξει με τη δουλειά του και τη συμπεριφορά του ότι αισθάνεται άνετα στη Λάρνακα, υλοποιώντας το πλάνο που εκπόνησε ο συμπατριώτης του Τσάβι Ρόκα, το οποίο όμως δεν έχει στεφθεί ακόμη από χειροπιαστή διάκριση.

Πριν τον ερχομό του στην ΑΕΚ, ο Ιδιακέθ έδειξε ότι κατέχει την τέχνη των διπλών αναμετρήσεων, οδηγώντας την τότε ομάδα του πολύ κοντά σε άνοδο κατηγορίας, γεγονός που παράτεινε και την άφιξή του στο νησί. Πλέον έχει μπροστά του τις δύο αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές οι οποίοι συνοδεύονται από τη δική τους ιδιαιτερότητα και σαφέστατα με ένα τεράστιο όφελος.

 
Πηγή: www.24sports.com.cy
286