Ο Δημητρίου για εισιτήρια, τελικό, Ρόκα, Μουρίγιο και Γιάννου

Ο Δημητρίου για εισιτήρια, τελικό, Ρόκα, Μουρίγιο και Γιάννου Ο Δημητρίου για εισιτήρια, τελικό, Ρόκα, Μουρίγιο και Γιάννου

Στον Active (107.4 & 105.2) και στην εκπομπή «Passing game» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την ετοιμότητα της ΑΕΚ ενόψει του τελικού κυπέλλου, την σημασία του τελικού για την ιστορία της ομάδας, την ευχαρίστηση της διοίκησης για την προπώληση των εισιτηρίων ενώ παράλληλα διάψευσε δημοσιεύματα για τον Απόστολο Γιάννου.


Για τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα υπογράμμισε: «Αύριο το απόγευμα έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Δίνουμε παρόν στο τελικό μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, για δεύτερη φορά στην ιστορία μας. Το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος. Όλοι στην Λάρνακα ζουν στους ρυθμούς του τελικού».


Για την προπώληση των εισιτηρίων ανέφερε: «Θα ξεπεράσουμε το φράγμα των 5.000 σήμερα και περιμένει και η αυριανή μέρα. Περιμένουμε τον κόσμο, είναι αρκετοί που μένουν τελευταία στιγμή και αύριο θα δούμε τον τελικό αριθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προπώληση και όπως είπαμε πολλές φόρες, απ’ αυτό το ραντεβού δεν υπάρχει λόγος και ούτε θέλουμε να λείπει κανείς».

Για την ετοιμότητα της ομάδας τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής δηλώνουν πανέτοιμοι, αν όλα κινήσουν ομαλά θα πάμε με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας και του Φλοριάν συμπεριλαμβανομένου. Ο Τολεμές ανέβασε ρυθμούς και είναι έτοιμος, περιμένουμε τη σημερινή προπόνηση για να πάμε πάνοπλοι στον τελικό. Εναπόκειται στην κρίση του προπονητή ποιους θα χρησιμοποιήσει».

Για την σημασία του τελικού πρόσθεσε: «Θέλουμε να αποχαιρετήσει ο Τσάβι και ο Άντερ με ένα τρόπαιο. Είναι σημαντικό για πολλούς λόγους, ο στόχος δεν είναι η συμμετοχή είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν υπάρχει φαβορί, είναι το ποίος θα εμφανιστεί πιο έτοιμος, πιο τυχερός και πιο συγκεντρωμένος. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέριες».

Για τη διαιτησία τόνισε: «Εύχομαι να περάσει απαρατήρητη και να είναι πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που μπορεί να πει ο οποιοσδήποτε.

Για τον προγραμματισμό ανέφερε: «Δεν νιώθουμε την πίεση του χρόνου. Με το που τελειώσει ο τελικός, θα φορτίσουν μπαταρίες όλοι είναι κάτι που χρειαζόμαστε. Την επομένη του τελικού αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον προγραμματισμό της επόμενης χρόνιας. Αν ρωτήσετε το Μουρίγιο αυτή τι στιγμή, θα σας πει ότι σκέφτεται 101% τον τελικό κυπέλλου και τίποτα άλλο».

Για τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιάννου υπογράμμισε: «Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται τον Απόστολο θα πρέπει να μιλήσει με εμάς γιατί έχει συμβόλαιο 2 χρόνια με την ομάδα. Δεν θα είναι στην κλήση της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά του εύχομαι να είναι γερός και δυνατός για να είναι στην επόμενη κλήση».

 
536