Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ώρα για να δοθεί ένα... τέλος

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ώρα για να δοθεί ένα... τέλος Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ώρα για να δοθεί ένα... τέλος

Πάνε πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα 14. Από το 2004 έχει να αισθανθεί η ΑΕΚ τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου. Τότε ήταν στο ΓΣΠ, κόντρα στην ΑΕΛ. Σήμερα (18:30, Super Sport FM, ANT1), στο ίδιο γήπεδο, με αντίπαλο μια άλλη ομάδα από τη Λεμεσό, τον Απόλλωνα, θέλει να επαναλάβει ό,τι έκανε προ 14ετίας και να κατακτήσει το δεύτερο κύπελλο στην ιστορία της, δίνοντας τέλος στην… ξηρασία!    


Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα της Λάρνακας. Η ΑΕΚ ψάχνει πολύ ένα τρόπαιο την τελευταία τετραετία, έφτασε κοντά σε κάποιες περιπτώσεις για να πετύχει τον υπέρτατο στόχο, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Σήμερα θέλει, επιτέλους, να κατακτήσει τον τίτλο που τόσο πολύ έχει ανάγκη ως σύλλογος. Για τον πρόεδρο, την ομάδα, τον κόσμο της…      


Αυτό το τρόπαιο θα αποτελέσει την επιβράβευση, κυρίως ηθική, των κόπων και της μεγάλης προσπάθειας που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ΑΕΚ έκανε άλματα προόδου, διεκδίκησε πρωτάθλημα, έφτιαξε το δικό της γήπεδο. Είναι ξεκάθαρο αυτό που της λείπει. Ένας τίτλος, που θα… ζεστάνει πολύ περισσότερο τον κόσμο της και θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην ομάδα.    

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
226