Εμφανίστηκε ο «Τίγρης» με την κούπα και έγινε ο ΧΑΜΟΣ! Το σύνθημα που άκουσε (video)

Εμφανίστηκε ο «Τίγρης» με την κούπα και έγινε ο ΧΑΜΟΣ! Το σύνθημα που άκουσε (video) Εμφανίστηκε ο «Τίγρης» με την κούπα και έγινε ο ΧΑΜΟΣ! Το σύνθημα που άκουσε (video)

Δεν ήταν μόνο οι πρωταγωνιστές (οι παίκτες) της ΑΕΚ που είχαν την τιμητική τους μετά την κατάκτηση του πολυπόθητου κυπέλλου…

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης, κατά την διάρκεια της μεγάλης βραδιάς των «κιτρινοπρασίνων» έζησε κι αυτός με την σειρά του την απόλυτη αποθέωση.    


Το έργο του διοικητικού ηγέτη της ομάδας της Λάρνακας δεν περνάει καθόλου και σε καμία περίπτωση απαρατήρητο και αναγνωρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τους φίλους της ΑΕΚ.   

Οι οπαδοί της Λαρνακιώτικης ομάδας στους πανηγυρισμούς ελέω της κατάκτησης του κυπέλλου φρόντισαν να δείξουν με τον καλύτερο τρόπο την συμπαράσταση, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη τους προς το πρόσωπο του κ. Καραπατάκη.


Σε αρκετές περιπτώσεις τόσο στο ΓΣΠ, όσο και στο ΑΕΚ Αρένα αλλά και στο σωματείο ο πρόεδρος της ΑΕΚ έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ομάδας του και μάλιστα του ζήτησαν να μείνει για πάντα.

Είναι αλήθεια ότι με τον κ.Καραπατάκη στην προεδρία της η ΑΕΚ έκανε σημαντικά βήματα προόδου κι αυτό άλλωστε φαίνεται και από την πολύ καλή πορεία της τα τελευταία κυρίως 4 χρόνια που έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μπορεί η επιβράβευση των κόπων των ανθρώπων της ΑΕΚ να άργησε να έρθει (κατάκτηση τίτλου), ωστόσο έστω και αργά αυτοί επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο με αυτή την κατάκτηση του κυπέλλου.    

Δείτε το βίντεο με τον κ.Καραπατάκης να αποθεώνεται: 

Πηγή: www.themasports.com
759