Τι του είπε στο ημίχρονο ο «Τίγρης», ποιος ήταν το «κλειδί» και η επόμενη μέρα

Τι του είπε στο ημίχρονο ο «Τίγρης», ποιος ήταν το «κλειδί» και η επόμενη μέρα Τι του είπε στο ημίχρονο ο «Τίγρης», ποιος ήταν το «κλειδί» και η επόμενη μέρα

Για την επιτυχία της ΑΕΚ, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 το μέλος του δ.σ. της ομάδας,  Ιωσήφ Φράγκος.  


«Και αυτή η ταλαιπωρημένη πόλη και αυτός ο κόσμος είχαν ανάγκη για ένα ξέσπασμα. Το διασκεδάσαμε με τη ψυχή μας. Υπήρχε τεράστια πίστη. Ο Άντρος Καραπατάκης που είναι πάντα επιφυλακτικός μου είπε στο ημίχρονο ότι θα το γυρίσουμε και θα νικούσαμε 2-1. Θεωρώ ότι κλειδί ήταν η  είσοδος του Φλοριάν» ανέφερε αρχικά.


Για τον κόσμο…

«Πρώτη φορά πήγα γήπεδο και είδα τόσα παιδιά και τόσες γυναίκες. Αν καταφέρει και διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο η ομάδα, τότε η βάση της ΑΕΚ θα μεγαλώνει και το ΑΕΚ Αρένα θα είναι κατάμεστο».

Για την επόμενη μέρα…  

«Ο Μουρίγιο έχει τον χαρακτήρα και τις ικανότητες για να ανταποκριθεί. Νιώθω ότι η ΑΕΚ σε ένα μεγάλο βαθμό έχει τον κορμό της. Χρειάζονται μόνο κάποιες πινελιές».    

Για το θέμα με τον Ιδιάκεθ και αν θα παραμείνει…  

«Θα κριθεί από τον ίδιο τον προπονητή και τον Άντερ Μουρίγιο. Μέχρι αύριο ή μεθαύριο θα ξεκαθαρίσει. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος, δουλευταράς και τίμιος. Μπορεί κάποιες φορές ο κόσμος να μην του αρέσει η τακτική που ακολουθεί, αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι πολύ καλός προπονητής».     

 
 
570