Οι δύσκολες... υποθέσεις παικτών για Μουρίγιο

Οι δύσκολες... υποθέσεις παικτών για Μουρίγιο Οι δύσκολες... υποθέσεις παικτών για Μουρίγιο
Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Άντερ Μουρίγιο. Ήδη βρήκε τον αντικαταστάτη του Ιδιακέθ στο πρόσωπο του Άντονι Ιραόλα, ανακοίνωσε την συνέχισε της συνεργασίας με τον αρχηγό Καταλά και πλέον είναι σε επαφές με μετεγραφικούς στόχους της ομάδας της Λάρνακας
 
Παράλληλα έχει στραμμένα τα βλέμματα του σε τρις δύσκολες περιπτώσεις εντός ομάδας.    
 
Αναφερόμαστε φυσικά στους Βλάντιμιρ Μπόλιεβις, Χοάν Τομάς και Λαμπάν. Για τον Μαυροβούνιο μέσο τα δεδομένα είναι να είναι πιο ξεκάθαρα. Τέθηκε εκτός πλάνων (αν και ήταν στην ομάδα), από τον Γενάρη και έγινε προσπάθεια να δοθεί σε άλλη ομάδα, χωρίς επιτυχία. Το ίδιο θα γίνει και φέτος το καλοκαίρι. 
 
Από την άλλη ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιο του Χουάν Τομάς από τις συμμετοχές του και βάζει δύσκολα στον νέο τεχνικό διευθυντή. Αυτό γιατί είναι παραδεκτό από όλους πως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έκανε και τόσο καλή χρονιά φέτος και βάζει σε σκέψεις τόσο τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του Τομάς μάζί με τον νέο προπονητή. 
 
Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Λαμπάν, ο οποίος κινήθηκε και αυτός στα ρηχά. Είναι δεδομένο πως έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα και όπως πληροφορούμαστε αν βρεθεί κάτι καλύτερο τότε ο Λαμπάν ίσως αποχωρήσει.      
 
Πηγή: www.sigmalive.com563