Θα έχει μία ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο περσινό

Θα έχει μία ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο περσινό Θα έχει μία ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο περσινό

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τους Ιραόλα και Μουρίγιο να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις για την κατάρτιση του ρόστερ.


Η αλήθεια είναι ότι ο βασικός κορμός της ομάδας θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν, ωστόσο αναμένεται να γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Ουσιαστικά ο Μουρίγιο ψάχνει ποιοτικές κινήσεις που θα δώσουν βάθος και περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.    

Στο πρώτο Ευρωπαϊκό, ο Ιραόλα θα έχει ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, έτσι ώστε να περάσει στον 3ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Να θυμίσουμε ότι από την περσινή πρώτη Ευρωπαϊκή ενδεκάδα κόντρα στην Λίνκολν, η ΑΕΚ δεν θα έχει στο ρόστερ της μόνο δυο ποδοσφαιριστές (βάσει των σημερινών δεδομένων)! Αν προσθέσουμε τους Μπόλιεβιτς και Μυτίδη που πέρασαν σαν αλλαγή, τότε σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα έχει διαθέσιμους 11 από τους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν στον περσινό πρώτο Ευρωπαϊκό, για τον φετινό πρώτο αγώνα της χρονιάς. Από τους 14, δεν συνεχίζουν οι Πάμπλο, Σόρια και Μαλόκου.

Η περσινή ενδεκάδα κόντρα στη Λίνκολν: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Καταλά, Σόρια, Λαρένα, Τομάς, Τέτε, Χέφελ, Λαμπάν, Τρισκόφσκι, Τολμές.


Πηγή: www.sigmalive.com480