Αποτελούν κύρια χαρτιά και... ποντάρουν!

Αποτελούν κύρια χαρτιά και... ποντάρουν! Αποτελούν κύρια χαρτιά και... ποντάρουν!

Άντονι Ιράολα και Άντερ Μουρίγιο σχεδιάζουν την ΑΕΚ της νέας σεζόν ενόψει αρχικά των υποχρεώσεων στο Europa League, έχοντας δυνατά χαρτιά που ενισχύουν την πειθώ στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.


Η ομάδα της Λάρνακας αναμένεται ότι θα ενισχυθεί με μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και όπως έχει τονίσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα πρέπει να γίνουν ποιοτικές κινήσεις για να μπορέσει η ομάδα να ανέβει επίπεδο με στόχο την εκπλήρωση των στόχων της.


Στην προσπάθεια για να καταφέρει η ΑΕΚ να καταφέρει να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη έχει ως όπλο της την έδρα της. Λίνκολν, Κορκ Σίτι, Διναμό Μινσκ και Βικτόρια Πλζεν δεν κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Λάρνακα το περσινό καλοκαίρι κάτι που δείχνει και με αριθμούς ότι η Αρένα της Λάρνακας αποτελεί ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να αξιοποιήσει η ΑΕΚ και κατ’ επέκταση να εξασφαλίσει προβάδισμα.

Οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να βελτιώσουν ποιοτικά το ρόστερ της ομάδας, ένα έργο δύσκολο για συγκεκριμένους λόγους. Το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν αποτελεί κίνητρο για πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και γι αυτό η προσπάθεια για να πείσει κανείς ποδοσφαιριστές κλάσης δυσκολεύει.

Στην προσπάθεια αυτή Άντερ Μουρίγιο και Άντονι Ιραόλα έχουν διαπραγματευτικά χαρτιά όμως που μπορούν να προσελκύσουν μονάδες επιπέδου… υπέρβασης. Τόσο η υγεία που υπάρχει στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα, με κορυφή την διοίκηση, όσο και το γεγονός ότι η ΑΕΚ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα πρότζεκτ που εξελίσσεται είναι τα κύρια χαρτιά στα οποία ποντάρουν οι Κιτρινοπράσινοι, προσθέτοντας τις… γνωριμίες Ιραόλα και Μουρίγιο ενισχύεται η πίστη ότι στην ομάδα της Λάρνακας θα ενταχθούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να ωθήσουν την ΑΕΚ στην ευρωπαϊκή υπέρβαση νοουμένου ότι και οι αντίπαλοι που θα βγουν από την κληρωτίδα δεν θα… απαγορεύουν τα όνειρα.

Πηγή: www.balla.com.cy
256