Σε τι είναι περισσότερο στραμμένη η προσοχή στο κεφάλαιο ενίσχυση - Το όλο σκηνικό

Σε τι είναι περισσότερο στραμμένη η προσοχή στο κεφάλαιο ενίσχυση - Το όλο σκηνικό Σε τι είναι περισσότερο στραμμένη η προσοχή στο κεφάλαιο ενίσχυση - Το όλο σκηνικό

Όσο πλησιάζει η μέρα έναρξης των προπονήσεων της νέας χρονιάς (Τετάρτη 21 Ιουνίου) τόσο εντείνονται οι προσπάθειες από πλευράς ΑΕΚ για ολοκλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου με το θέμα του τερματοφύλακα και του μέσου να βρίσκονται στην επικαιρότητα. Άντερ Μουρίγιο και Άντονι Ιραόλα συνεχίζουν από εδώ πλέον τις επαφές τους και αναμένουν τα νεότερα στο κομμάτι αυτό, ενώ στα υπόψη βρίσκονται και ποδοσφαιριστές κάτω των 22 ετών που μπορούν να εγγραφούν στον κατάλογο Β.    


Η προσοχή όμως είναι περισσότερο στραμμένη στις δύο θέσεις που θεωρούνται «κλειδιά» για την νέα περίοδο. Για την θέση του τερματοφύλακα το σκηνικό είναι πιο ξεκάθαρο υπό την άποψη ότι με τον Τόνιο που αποτελεί την πρώτη επιλογή έχουν συμφωνηθεί τα πάντα εδώ και καιρό, όμως ακόμη ο ποδοσφαιριστής δεν τα έχει βρει με την ομάδα του (Ρεάλ Σοσιεδάδ) για λύση του συμβολαίου του. Η διαβεβαίωση που υπάρχει από τον ίδιο είναι πως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και πως ο ίδιος θα τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Όσο βέβαια καθυστερεί και το όλο θέμα παίρνει παράταση δεν είναι και το καλύτερο, όμως στην ΑΕΚ έχοντας την διαβεβαίωση από τον ίδιο και γνωρίζοντας και τον χαρακτήρα του Τόνιο πιστεύουν πως δεν θα προκύψει οποιαδήποτε ανατροπή.


Όσον αφορά το θέμα του μέσου εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα αφού στα υπόψη υπάρχουν δύο-τρεις περιπτώσεις στους οποίους έγινε κρούση και αναμένονται οι απαντήσεις τους. Σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε βιαστική κίνηση, αφού υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι το πρώτο επίσημο παιγνίδι. Το ιδανικό πάντως θα ήταν όλα τα θέματα μέχρι την Τετάρτη να έχουν τακτοποιηθεί.

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
574