Αυτά είναι τα δεδομένα με Τόνιο (έχει εναλλακτικές ο Άντερ)

Αυτά είναι τα δεδομένα με Τόνιο (έχει εναλλακτικές ο Άντερ) Αυτά είναι τα δεδομένα με Τόνιο (έχει εναλλακτικές ο Άντερ)

Σίριαλ τείνει να γίνει το θέμα απόκτησης του Τόνιο Ραμίρεζ από την ομάδα μας. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μας έχει στο περίμενε εδώ και βδομάδες αναφορικά με το πότε θα μείνει ελεύθερος από την Σοσιεδάδ.


Φαίνεται ότι ο ίδιος πιέζει για να πάρει όσο μεγαλύτερη γίνεται αποζημίωση από τους Βάσκους, ενώ ο Μουρίγιο τον περιμένει για να υπογράψει. Δημοσιεύματα στην Ισπανία πάντως τον φέρουν να απασχολεί κι άλλες ομάδες.


Όσο καθυστερεί το όλο θέμα τόσο και ο Μουρίγιο είναι υπό πίεση μιας και σε λιγότερο από δυο βδομάδες η ομάδα μας ταξιδεύει για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και για την ώρα δεν έχει βασικό τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek24.net ο Μουρίγιο είναι διατεθειμένος να περιμένει ακόμη μερικές μέρες τον Τόνιο για να μείνει ελεύθερος. Ίσως και μέχρι το τέλος του μήνα. Αν ο Τόνιο δεν καταφέρει να μείνει ελεύθερος τότε θα πάει στο «Σχέδιο Β΄».

Πιο είναι αυτό; Οι εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του. Ήδη ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας έχει δυο περιπτώσεις που ξεχώρισε και είναι έτοιμος να προχωρήσει αν κάτι στραβώσει με τον Τόνιο.

Είναι φανερό ότι ο Άντερ περιμένει τον Μουρίγιο. Μέχρι πότε όμως θα το κάνει αυτό; Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τα καλά…
674