ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το aek24.net σας προσφέρει 6 πακέτα για τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το aek24.net σας προσφέρει 6 πακέτα για τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Το aek24.net σας προσφέρει 6 πακέτα για τα παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ

Το aek24.net έχει αποδείξει στα τέσσερα χρόνια που είναι κοντά σας ότι είναι έμπρακτα δίπλα στον ΑΕΚτζή και προσπαθεί να προσφέρει πλούσια δώρα με μεγάλους διαγωνισμούς.  


Κατά καιρούς είχαμε κληρώσει εισιτήρια διαρκείας, μπάλες υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές μας και πολλά άλλα. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα κληρώσουμε 6 πακέτα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας μας στο ΓΣΠ με αντίπαλο τις Ζυρίχη, Λουντογκόρετς και Λεβερκούζεν. 


Συγκεκριμένα θα κληρώσουμε 2 πακέτα για τη Δυτική κερκίδα, άλλα 2 για την Ανατολική και άλλα 2 θα είναι για τα box σε VIP θέσεις. Συνολικά θα μοιράσουμε έξι πακέτα σε ισάριθμα άτομα. Μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους αναγνώστες του aek24.net.

Τα βήματα που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι τα ακόλουθα:
1. Like στη σελίδα του aek24.net στο facebook
2. Share (κοινοποίηση) το διαγωνισμό δημόσια στο προφίλ σας που βρίσκεται «καρφιτσωμένος» στην κορυφή της σελίδας μας στο facebook.
3. Αφήστε ένα σχόλιο και κάντε tag 3 φίλους σας.

***Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέχρι το μεσημέρι.

Με εκτίμηση
aek24.net
6188