«Σημαντικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο με κακή προϊστορία» (video)

«Σημαντικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο με κακή προϊστορία» (video) «Σημαντικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο με κακή προϊστορία» (video)

Ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας που καλείται να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας. Ο προπονητής μας Andoni Iraola μίλησε για την αναμέτρηση.


«Προφανώς και είναι σημαντικό το παιχνίδι γιατί πάντα θέλεις να ξεκινήσεις το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς. Σε αυτή την περίπτωση είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η προϊστορία μας σε αυτό το γήπεδο δεν είναι καλή. Ξέρουμε ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες, διαθέτουν καλή ομάδα και ξεκίνησαν πολύ καλά την σεζόν και είχαν καλά αποτελέσματα ακόμη και στην περίοδο της προετοιμασίας.


Δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζουμε, όμως οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Πριν στείλουμε το οποιοδήποτε μήνυμα στον κόσμο, θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για την συμπαράσταση που είχαμε σε όλα μας τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ελπίζω να τους προσφέρουμε ένα καλό παιχνίδι, το πρώτο μας στο πρωτάθλημα. Παίζουμε εκτός έδρας αλλά εδώ στην Λάρνακα και σίγουρα θα νιώσουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας.

Και πάλι τους ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό το Σάββατο», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.
196