Τα Αστυνομικά μέτρα του ΑΕΚ-Ομόνοια

Τα Αστυνομικά μέτρα του ΑΕΚ-Ομόνοια Τα Αστυνομικά μέτρα του ΑΕΚ-Ομόνοια

Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Δευτέρα 24.09.2018 και ώρα 19:00, στο στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραχωρηθεί η Βόρεια Κερκίδα ( ΛΑΡΝΑΚΑ) και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΕΚ θα παραχωρηθούν, η Δυτική ( Γιώργος Καραπατάκης) , η Νότια (Πετρολίνα) και η Ανατολική Κερκίδα ( AJK Group). Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.   

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών , θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.


Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφεύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και αντί αυτού να προσέρχονται στο στάδιο από την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου του σταδίου ΚΙΤΙΟΝ. Από εκεί να κατευθύνονται προς το κολυμβητήριο και μετά αμέσως αριστερά για να προχωρήσουν προς το στάδιο ή να κατευθύνονται πεζοί από τον δρόμο που περνά πίσω από το στάδιο ΚΙΤΙΟΝ (Ο συγκεκριμένος δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση).

Οι οπαδοί της ΑΕΚ καλούνται να σταθμεύσουν σους χώρους στάθμευσης του σταδίου ΓΣΖ, στην Νότια πλευρά του, καθώς και στις παρόδους προς την λεωφόρο Παϊσίου, το Νέο Νοσοκομείο και την περιοχή Βεργίνας όπου υπάρχει μεγάλος χωμάτινος χώρος στάθμευσης.

Τα εισιτήρια για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα διατεθούν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά σε προπώληση και καλούνται οι οπαδοί να μην προσέλθουν στο στάδιο αν δεν έχουν στην κατοχή τους κατάλληλο εισιτήριο αναλόγως και της ηλικίας τους.


Προτρέπονται οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα προέρχονται από Λευκωσία προς Λάρνακα, να κατευθυνθούν στο στάδιο από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς ευθεία μέχρι τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και από εκεί δεξιά. Αμέσως μετά τον φούρνο «ΠΙΡΙΛΛΟΣ» να στρίψουν ξανά δεξιά και ακολούθως να σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο σημείο που βρίσκονται τα παλιά ταμεία του σταδίου ΓΣΖ τα οποία στο παρόν στάδιο δεν χρησιμοποιούνται.

Τονίζεται σε όλους ότι:
o Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
o Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του Σταδίου και οπουδήποτε αλλού.
o Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
o Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
o Για τους οπαδούς της ΑΕΚ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα ταμεία της Δυτικής και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα παλαιά ταμεία του ΓΣΖ στην Βόρεια πλευρά του σταδίου.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Η Αστυνομία εύχεται να διεξαχθεί ένα ωραίο, συναρπαστικό και δίκαιο παιχνίδι.


487