ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εδώ χτίζεται το προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών μας (photos-video)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εδώ χτίζεται το προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών μας (photos-video) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εδώ χτίζεται το προπονητικό κέντρο των Ακαδημιών μας (photos-video)

Για μία ακόμη φορά το aek24.net βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με στόχο να σας μεταφέρει όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μας με πάσα σοβαρότητα και πάντα με εγκυρότητα.


Σήμερα σας αποκαλύπτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον χώρο όπου έχουν αρχίσει τα έργα για την ανέγερση του ιδιόκτητου προπονητικού κέντρου των Ακαδημιών μας.


Σε μία μεγάλη έκταση δίπλα από τα Δικαστήρια στη Λάρνακα η ομάδα μας θέλει να βάλει τις βάσεις για να δημιουργήσει ακόμη πιο ποιοτικές Ακαδημίες προσφέροντας κάθε άνεση αλλά και όλα όσα χρειάζεται να έχει μία σύγχρονη ομάδα για να μπορεί να αναπτύσσει τα δικά της παιδιά.  

Η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη δουλεύει μεθοδικά και αποτελεσματικά. Μετά την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου έρχεται και το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο για τις Ακαδημίες μας το οποίο θα στοιχίσει κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο.  

Συγκεκριμένα το κόστος ανέρχεται στις 950.000 ευρώ και εκτιμάται ότι τα έργα τα ποία έχουν ήδη ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν σε έξι μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αν δεν παραδοθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα, η ομάδα μας θα δικαιούται αποζημίωση βάση ειδικής συμφωνίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα μας θα λάβει, αν δεν έχει ήδη λάβει, 300.000 ευρώ από την ΟΥΕΦΑ ως μπόνους που δίνεται σε όλες τα ομάδες. Τα χρήματα αυτά η ΟΥΕΦΑ αναγκάζει τις ομάδες να τα επενδύσουν στις ακαδημίες. Έτσι, μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων θα χρησιμοποιηθούν για την υλοποίηση του προπονητικού κέντρου των Ακαδημιών.

Το aek24.net επισκέφθηκε τον χώρο όπου έχουν αρχίσει ήδη τα έργα και σας παρουσιάζει αποκλειστικό και αποκαλυπτικό υλικό. Όπως είναι φανερό έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τον χλοοτάπητα αλλά και κάποια άλλα έργα…  

 

 
974