ΑΜΕΑ της ομάδας μας αποθεώνει στο aek24 την Αρένα για την άρτια εξυπηρέτηση

ΑΜΕΑ της ομάδας μας αποθεώνει στο aek24 την Αρένα για την άρτια εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ της ομάδας μας αποθεώνει στο aek24 την Αρένα για την άρτια εξυπηρέτηση

Για μία ακόμη φορά η ομάδα μας δείχνει πόσο πολύ σέβεται και εκτιμά τον κόσμο της.


Φίλος ΑΜΕΑ (άτομο με αναπηρία) της ΑΕΚ μας επικοινώνησε με το aek24 θέλοντας να μας μεταφέρει τις ευχαριστίες του και την ικανοποίηση του για τον τρόπο που η ομάδα μας φιλοξενεί και αντιμετωπίζει όσα άτομα έχουν κινητικά προβλήματα.  


Ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας μας ακολουθεί την ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια. Ένα άσχημο περιστατικό πέρσι έφερε παράλυση της αριστερής του πλευράς και αποτέλεσμα να σκέφτεται αν θα πηγαίνει πλέον γήπεδο.

Η επίσκεψη του όμως στην αναμέτρηση με την Ομόνοια τον έκανε να αλλάξει εντελώς άποψη και να «σβήσει» τις όποιες αμφιβολίες του.

«Αποφάσισα να πάω στον αγώνα με την Ομόνοια στην Αρένα με την συνοδό μου, παρά τις αμφιβολίες που είχα, διότι πρώτη φορά πήγα γήπεδο μετά το περιστατικό. ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους που μερίμνησαν και για εμάς τους ΑΜΕΑ βάζοντας το μηχάνημα ανύψωσης αλλά και στον άνθρωπο εκεί που ήταν πολύ εξυπηρετικός και μας βοήθησε να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα», ήταν το μήνυμα που λάβαμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες έστειλε ο φίλος της ομάδας μας στον Γενικό Διευθυντή Αυξέντη Ευαγγέλου ο οποίος είναι ο πρώτος που τρέχει σε ότι έχει να κάνει με την Αρένα και τις εγκαταστάσεις. Και η αλήθεια είναι ότι η δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς είναι απίστευτη.
711