Ιωάννου: «Δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη»

Ιωάννου: «Δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη» Ιωάννου: «Δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη»

Τη θέληση της ΑΕΚ για τη νίκη που θα την κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης τόνισε στις δηλώσεις του ο Θωμάς Ιωάννου, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των κιτρινοπράσινων στη συνέντευξη Τύπου.


«Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, είδαμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες, δεν πρέπει να κάνουμε εύκολα λάθη. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κι ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη ώστε να έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε αρχικά ο Ιωάννου.    


Ερωτώμενος κατά πόσο είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να ξεχνούν τις επερχόμενες εγχώριες υποχρεώσεις και να συγκεντρωθούν στους ευρωπαϊκούς αγώνες, απάντησε: «Είναι δύσκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να ξεχνούν τις εγχώριες υποχρεώσεις πριν αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, ώστε να προετοιμάζονται κατάλληλα γι’ αυτούς».

Καταληκτικά, μετά από ερώτηση αναφορικά με το πώς προσεγγίζει το γεγονός πως είναι ο μοναδικός Κύπριος που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, δήλωσε: «Έχουμε κι άλλους Κύπριους που πιστεύω μπορούν να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στις προπονήσεις αλλά αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής».

 

Ευτύχιος Γιαξής (Απεσταλμένος ΕΑΚ)
287