Ο απολογισμός του Αντρέα Αποστόλου στην προεδρία και οι ευχαριστίες

Ο απολογισμός του Αντρέα Αποστόλου στην προεδρία και οι ευχαριστίες Ο απολογισμός του Αντρέα Αποστόλου στην προεδρία και οι ευχαριστίες

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρώην πλέον πρόεδρος της φουτσαλικής μας ΑΕΚ, Αντρέας Αποστόλου κάνει τον δικό του απολογισμό.

Αναλυτικά:

Μετά από 3 χρόνια στην προεδρία του τμήματος της AEK Futsal δυστυχώς ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη για επαγγελματικούς λόγους.


Σε αυτή τη πορεία των τριών χρόνων στη προεδρία του τμήματος έζησα και καλές και κακές στιγμές, απέκτησα πάρα πολλές εμπειρίες και έκανα γνωριμίες που μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχουν στο υπόλοιπο της ζωής μου.

Ξεχωριστή στιγμή σε αυτή την πορεία δεν μπορεί να είναι άλλη από τη συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στο τελικό του Κυπέλλου σε συνδυασμό με την κατάκτηση της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα που ήταν και πάλι η ψηλότερη στην ιστορία της στη πρώτη μου χρονιά στην προεδρία του τμήματος.

Η δεύτερη χρονιά δυστυχώς δεν ήταν η ίδια με την πρώτη μιας και η ομάδα τερμάτισε στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό οδήγησε σε μια πολύ σημαντική αλλαγή στο τμήμα. Από τη στιγμή που η ομάδα που πήγε μέχρι το τελικό τερμάτισε στην τελευταία θέση ήταν φανερό πως χρειαζόταν μια ανανέωση. Έτσι πήρα την απόφαση με τα άλλα παιδιά του Συμβουλίου να ανανεώσουμε πλήρως την ομάδα.

Προπονητής ανέλαβε ο Κώστας Χριστοδούλου και μαζί με το προπονητικό του επιτελείο δημιούργησαν μια ομάδα που αποτελείτο κυρίως από έμπειρους κύπριους φουτσαλιστές οι οποίοι μαζί με εκείνους τους λίγους που έμειναν από το προηγούμενο ρόστερ έθεσαν ως στόχο να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας. Αυτή η απόφαση σίγουρα εμπεριείχε ένα ρίσκο το οποίο όμως τελικά έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα μιας και η ομάδα τερμάτισε εκ νέου στη 5η θέση και έχασε στις λεπτομέρειες την συμμέτοχή της στο τελικό του Κυπέλλου και των ημιτελικών του πρωταθλήματος.

Με αφορμή την παράδοση της προεδρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Andreas Lefkaritis και τον Andreas Karapatakis για την συνεχή στήριξη και τις συμβουλές τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που συνεργάστηκε το τμήμα αφού χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα εφικτό.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους υπεύθυνους και υπαλλήλους των γηπέδων του Κίτιον και του Κοινοτικού, τον Χρήστο Μιχαηλίδη της ΚΟΠ και όλους τους υπόλοιπους προέδρους των άλλων ομάδων για τη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Christopher Petrouis που ήταν ο συνδετικός κρίκος της ομάδα με τη ΚΟΠ και όχι μόνο, τον Μάριο Ανδρέου που ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας, τον Louis Christodoulides, το Χριστόφορο Στυλιανού και τον Χάρη Μισό που ήταν στο Συμβούλιο, τον καλύτερο φροντιστή ομάδας στη Κύπρο Xenios Nikolaou, τους προπονητές Pampos Christoforou, Δημήτρη Δημητρίου (Τζίμη), Κώστα Χριστοδούλου, Άγγελο Σακκά και Χρύσανθο Ζαμπά και φυσικά όλους τους φουτσαλιστές που συνεργάστηκα τα τελευταία τρία χρόνια.

Τη σκυτάλη στην προεδρία παίρνει ο Theodoros Antoniou τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία του να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, να του ευχηθώ καλό κουράγιο και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που ανάλαβε.

465