Σφαγιαστική διαιτησία και έντονη αντίδραση με καταγγελία κατά του Νικολάου

Σφαγιαστική διαιτησία και έντονη αντίδραση με καταγγελία κατά του Νικολάου Σφαγιαστική διαιτησία και έντονη αντίδραση με καταγγελία κατά του Νικολάου

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΜΕΚ Καψάλου. Η ομάδα φούτσαλ του Κώστα Χριστοδούλου, έχασε με 4-1, όμως αυτό είναι το λιγότερο από το τι αντιμετώπισε η ομάδα μας.


Η διαιτησία του Νικόλα Νικολάου ήταν το λιγότερο εχθρική και σφαγιαστική για την ομάδα μας. Προκλητικός από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε του αγώνα δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα, κάνοντας… χειρουργείο. 

Απέβαλε δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, τον προπονητή μας, δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι και δεν έδωσε κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο παίκτη. Με λίγα λόγια έκανε τα πάντα για να χάσουμε και τα κατάφερε. Η προκλητική του στάση και η προκλητική και αισχρή του διαιτησία δεν θα μείνει έτσι.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της φουτσαλικής ΑΕΚ, Θεόδωρο Αντωνίου, ο οποίος ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν θέλησε να μιλήσει καθώς αν πει αυτά που θέλει θα τιμωρηθεί κι από πάνω. 


Ο διαιτητής θα καταγγελθεί και οι λόγοι είναι οι ακόλουθοι: 

1) Ενώ βγήκαμε μπροστά και σε φάση καθαρής επίτευξης τέρματος έγινε ανατροπή (τελευταίος παίκτης) δε δόθηκε καν φάουλ.
2) Απέβαλε πολύ εύκολα τον Τουμαζή.
3) Αποβολή Φελίπε. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα γιατί θέλησε να παίξει γρήγορα σε φάουλ που κερδίσαμε και παρεμποδίστηκε από αντίπαλο παίκτη και αντέδρασε. Δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί τάχα παρεμπόδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Αστεία πράγματα.
4) Στο 1-0 υπήρχε καθαρό πέναλτι πάνω στον Πετρουή που δε δόθηκε και στην εξέλιξη της φάσης δεχθήκαμε γκολ.
5) Απέβαλε τον προπονητή μας για διαμαρτυρίες. Αυτό έλλειπε να μην τον αποβάλει. Αφορμή έψαχνε με το παραμικρό.
6) Αντίπαλος παίκτης έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα και του χαρίστηκε.
7) Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε και τέσσερις τραυματίες. Οι Χριστοδούλου, Χριστοφή, Φελίπε και Λακκούφης. Δείγμα του πόσο καλά «προστάτεψε» τους παίκτες μας ο προκλητικός Νικολάου.

Κρίμα τέτοιοι διαιτητές να έχουν δύναμη και να χαλούν την εικόνα του φούτσαλ που τα τελευταία χρόνια κάνει άλματα προόδου.

Η διοίκηση μας δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.


669