Τοποθέτηση προέδρου για την ιστορική πρόκριση στο φούτσαλ

Τοποθέτηση προέδρου για την ιστορική πρόκριση στο φούτσαλ Τοποθέτηση προέδρου για την ιστορική πρόκριση στο φούτσαλ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο πρόεδρος της φουτσαλικής ΑΕΚ, Θεόδωρος Αντωνίου, στέλνει το δικό του μήνυμα για την μέχρι σήμερα πορεία μας και κυρίως για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα ιστορικά.   


Διαβάστε την όμορφη ανάρτηση του προέδρου μας…  


Θέλω πραγματικά από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό τιμ, τους παίχτες το προσωπικό αλλά και όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην φουτσαλική ΑΕΚ την φετινή χρονιά και που βοήθησαν έμπρακτα και ουσιαστικά την ομάδα να προκριθεί στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Futsal για πρώτη φορά στην ιστορία της!!

Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, σεμνά, ταπεινά, αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες την φετινή προσπάθεια, με στόχο να καταφέρουμε να μπούμε στην τετράδα και να φτάσουμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η διαδρομή είχε πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Ωστόσο μέσα από την σκληρή δουλεία, το πάθος την θέληση και την αποφασιστικότητα που επιδείξατε καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε και στο τέλος να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό. Νιώθω πραγματικά περήφανος, με κάνατε να νιώθω περήφανος και σας ευχαριστώ.

Με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζουμε, σεμνά ταπεινά και με όρεξη για δουλεία προχωράμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η ΑΕΚ μεγαλώνει και μεγαλώνει σε όλα τα αθλήματα!  334