«Ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας» (βίντεο)

«Ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας» (βίντεο) «Ζητώ συγνώμη στον κόσμο μας» (βίντεο)

Μετά το πέρας της αναμέτρησης στο «Κίτιον» ο Πρόεδρος της Φουτσαλικής ΑΕΚ, Θεόδωρος Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports.com.

Για την παρουσία στον τελικό: «Ο σημερινός αγώνας μας αφήνει μια πικρή γεύση. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, όμως η χρονιά στο σύνολο της κρίνεται επιτυχημένη, καταφέραμε για πρώτη φορά να προκριθούμε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος που ήταν μια μεγάλη επιτυχία, παλέψαμε όλα τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Πετύχαμε μια ιστορική πρόκριση στον τελικό, εδώ μπροστά στον κόσμο μας δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, η Ομόνοια ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε τον τίτλο».


Για το μέλλον του στην ΑΕΚ και οι στόχοι του: «Ίσως να συνεχίσω και του χρόνου στην ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στην υφιστάμενη ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία κι αν όλα πάνε καλά ίσως συνεχίσουμε και του χρόνου».


Για τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ που ήταν στο πλευρό μας, ήταν πραγματικά συγκινητική η παρουσία τους και να τους ζητήσω συγνώμη που δεν καταφέραμε να τους δώσουμε την μεγάλη χαρά να πανηγυρίσουν ένα κύπελλο εδώ μπροστά τους».
481