Όλα τώρα ξεκινούν...

Όλα τώρα ξεκινούν... Όλα τώρα ξεκινούν...

Ήταν πράγματι ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι για την ομάδα μας. Το θέμα του προπονητή που έγινε σίριαλ, το αν θα κάνουμε πρεμιέρα στο γήπεδο μας, η πετυχημένη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ που μετετράπη σε εφιάλτης και πολλά άλλα...

Ξεκινώντας από το τελευταίο, θεωρούμε πως όλοι οι οπαδοί της ομάδας μας αναγνώρισαν την προσπάθεια που έγινε και δέχθηκαν πως το τελευταίο αποτέλεσμα ήταν αυτό που λέμε «κακή βραδιά». Σε καμία περίπτωση δεν αρνούμαστε τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν ή όποια κακώς κείμενα πρέπει να διορθωθούν, αλλά η πίστη υπήρχε.

Κάποιες φορές χρειάζεσαι και την τύχη και απέναντι στην Σλόβαν δεν την είχαμε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Αν λάβουμε υπόψη και την απίστευτη ταλαιπωρία που τράβηξαν οι παίκτες μας, τότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι που όλοι είναι υγιείς και έτοιμοι για νέες μάχες.


Για εμάς το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά, κάτι που ισχύει και επί της ουσίας. Είδαμε και τα πρώτα αποτελέσματα των άλλων αντιπάλων και δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει πλέον. Τα νέα αποκτήματα θα δώσουν την απαραίτητη φρεσκάδα που χρειαζόμαστε, και σταδιακά θα γίνουν και αυτοί ένα με όλη την ομάδα.

Οι επιτυχίες είναι εκεί έξω για να της αρπάξουμε, και να είστε σίγουροι πως φέτος θα έρθουν.

Όλοι στο νέο μας παλάτι για να στείλουμε σαφέστατο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!

594