Τζέντλεμαν ο «Μπίδης»! Σεβάστηκε και το έδειξε με το παραπάνω, αλλά αυτοί όχι!

Τζέντλεμαν ο «Μπίδης»! Σεβάστηκε και το έδειξε με το παραπάνω, αλλά αυτοί όχι! Τζέντλεμαν ο «Μπίδης»! Σεβάστηκε και το έδειξε με το παραπάνω, αλλά αυτοί όχι!

Στο ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική τηε β΄ φάσης του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ήταν ένα από τα πρόσωπα αυτής της αναμέτρησης.


Ο «Μπίδης» πέρασε αρκετά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ ως παίκτες, με τίτλους και μπόλικες διακρίσεις, χαρές και λύπες...

Ο Χαραλαμπίδης έδειξε τον εξαιρετικό του χαρακτήρα με τη στάση και συμπεριφορά του στο ΓΣΠ.  Μπαίνοντας στο γήπεδο ως αναπληρωματικός που ήταν της ΑΕΚ, είδε τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη και Βάσο Ηλιάδη στη φυσούνα και τους χαιρέτησε, με χειραψία και μία κουβέντα σε φιλικό κλίμα με χαμόγελα από όλους.


Εντούτοις, η στάση των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ ήταν αυτή που σίγουρα θα στεναχώρησε και τον ίδιον.  Όταν πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, προς τα τελικά στάδια της αναμέτρησης, συγκεκριμένα στο 72΄ αντικαθιστώντας τον Μπόλιεβιτς, όποτε ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, μάζα φιλάθλων της προηγούμενης ομάδας του Χαραλαμπίδη, αποδοκίμαζαν τον διεθνή Κύπριο μεσοεπιθετικό.

Ο «Μπίδης» ως επαγγελματίας και τζέντλεμαν ποδοσφαιριστής που είναι έχει φίλους στον ΑΠΟΕΛ, κάτι που φάνηκε πριν την έναρξη του ντέρμπι, έχοντας κουβέντα με διοικούντες και ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων, αλλά ο κόσμος της Λευκωσιάτικης ομάδας φάνηκε πως ξέχασε αρκετά νωρίς την πολύχρονη προσφορά του!

195