Φεύγει περήφανος και τροπαιούχος! Το ποστάρισμα του (photo)

Φεύγει περήφανος και τροπαιούχος! Το ποστάρισμα του (photo) Φεύγει περήφανος και τροπαιούχος! Το ποστάρισμα του (photo)

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με το τρόπαιο στα χέρια και με πλατύ χαμόγελο και περηφάνια.    


Το μήνυμα του:    


«Νιώθω καταπληκτικά, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω, το να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους που εδώ και τόσο καιρό άξιζαν ένα τίτλο, μετά από τόσα χρόνια έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και να το γιορτάσουμε μαζί αυτό τον τίτλο. Με τα όσα κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το αξίζαμε”. Ένα μήνυμα στον κόσμο: “Να το απολαύσουν γιατί δεν συμβαίνει κάθε μέρα να πανηγυρίζεις ένα τίτλο, είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουν πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο και να απολαύσουν την στιγμή». 

 

 

#Repost @aek_larnaca_fanpage with @get_repost ・・・ _______Xavi Roca_______ “Νιώθω καταπληκτικά, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω, το να βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους που εδώ και τόσο καιρό άξιζαν ένα τίτλο, μετά από τόσα χρόνια έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε και να το γιορτάσουμε μαζί αυτό τον τίτλο. Με τα όσα κάναμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το αξίζαμε”. Ένα μήνυμα στον κόσμο: “Να το απολαύσουν γιατί δεν συμβαίνει κάθε μέρα να πανηγυρίζεις ένα τίτλο, είναι η ώρα να συνειδητοποιήσουν πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο και να απολαύσουν την στιγμή”.

A post shared by Xavier Roca Mateo (@xaviroca20) on
386