Εκτός έδρας αποστολή με Ανόρθωση

Εκτός έδρας αποστολή με Ανόρθωση Εκτός έδρας αποστολή με Ανόρθωση

To μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού BetOnAlfa ΑΕΛ – Sabbianco Απόλλων που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 01 Μαρτίου 2017 στο Γήπεδο «Νίκος Σολωμονίδης» στις 20:00 μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (2ης της Β Φάσης) στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας.


Στον άλλο αγώνα για τον όμιλο του τίτλου θα γίνει η «μάχη» Ανόρθωσις – Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στο ΑΤΙ (20:00)

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΤΙ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ
Aνοικτός σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αγώνας στο ΑΤΙ μεταξύ Ανορθώσεως και Τεχνοοικία ΑΕΚ, δυο ομάδων ισοδύναμων. Αυτή τη στιγμή τους χωρίζουν στη βαθμολογία μόλις δυο βαθμοί (33 η Τεχνοοικία ΑΕΚ, 31 η Ανόρθωσις) και θέλουν το κάτι παραπάνω.


Η «Μεγάλη Κυρία» και οι Σκαλιώτισσες έπαιξαν τέσσερεις φορές φέτος με την Ανόρθωση να προηγείται στις νίκες 3-1 αφού κέρδισε τους δυο αγώνες του Κυπέλλου.

Η έδρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο στους αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων αφού μέχρι στιγμής έγιναν τρία διπλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προβλέπεται συναρπαστικός αγώνας. Εξάλλου, το αποτέλεσμα στο Λεμεσιανό ντέρμπι θα ευνοήσει τη νικήτρια ομάδα.

554