Διαλύσαμε την Ανόρθωση μέσα στο ΑΤΙ

Διαλύσαμε την Ανόρθωση μέσα στο ΑΤΙ Διαλύσαμε την Ανόρθωση μέσα στο ΑΤΙ

Διπλό που της επιτρέπει να βλέπει πιο «καθαρά» ακόμα και τη δεύτερη θέση πέτυχε η Τεχνοοικία ΑΕΚ η οποία κέρδισε μέσα στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Οι Σκαλιώτισσες ξέφυγαν από τις αντιπάλους της στην 3η θέση με πέντε βαθμούς διαφορά (36-31).


Εύκολη ήταν η επικράτηση των «κιτρινοπρασίνων» στο πρώτο σετ αφού ελέγχοντας τον ρυθμό κέρδισε με 16-25 κάνοντας το 0-1. Η Ανόρθωσις υστέρησε αισθητά και έχασε δίκαια το σετ.

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι δυο ομάδες στο δεύτερο σετ με την Ανόρθωση αισθητά ανεβασμένη να διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη και την ισοφάριση. Η ομάδα του Ούγγρου Λ. Χόλοσι όμως είχε παραπάνω επιλογές και κέρδισε το σετ με 21-25 αυξάνοντας σε 0-2.


Ίδιο το σκηνικό και στο τρίτο σετ με την Τεχνοοικία ΑΕΚ να εξασφαλίζει τους πόντους που χρειαζόταν στην τελική ευθεία και να κερδίζει με 22-25 παίρνοντας τη νίκη με 0-3 σετ. Η Ανόρθωσις πάλεψε πολύ, αλλά στα κρίσιμα σημεία δεν βρήκε τις λύσεις δεχόμενη δεύτερη συνεχή ήττα στο γήπεδό της στη Β’ φάση.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΤΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 0-3 Σετ: 16-25, 21-25, 22-25

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(Α. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Μπρατούνχιμα, Σταυρινίδου, Μ. Κολοκοτρώνη, Βούκοβιτς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Ε. Κολοκοτρώνη, Κακουρή.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Ιωάννου, Ντουντνίκοβα, Στυλιανού, Μουντρίτσκαγια, Ντούκαν, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

562