Μεγάλο ντέρμπι τίτλου στο «Κίτιον»

Μεγάλο ντέρμπι τίτλου στο «Κίτιον» Μεγάλο ντέρμπι τίτλου στο «Κίτιον»

Οι τρεις βαθμοί που χωρίζουν Tεχνοοικία ΑΕΚ και BetOnAlfa ΑΕΛ (36- 39) δίνουν άλλη διάσταση στον αγώνα των δυο ομάδων που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής και τρίτης της Β Φάσης του πρωταθλήματος Γυναικών ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας.


Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στο «Κίτιον» ανάμεσα στην Τεχνοοικία ΑΕΚ και την BetOnAlfa ΑΕΛ. Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής προσέδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα και οι δυο ομάδες έχουν πλέον απόσταση μιας νίκης στη βαθμολογία.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μετά το πέρασμα από το Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσης στο ΑΤΙ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα ακόμα και για τον τίτλο. Οι «κιτρινοπράσινες» ανέβηκαν πολύ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δείχνουν ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Η εκμετάλλευση της έδρασε στη Β Φάση θα παίξει ρόλο για την πορεία της ομάδας.


Η BetOnAlfa ΑΕΛ πάει στη Λάρνακα μόνο για το τρίποντο αφού τυχόν άλλο αποτέλεσμα ενδέχεται να την ρίξει από την 1η θέση. Η ομάδα του Ιρανοφινλανδού Σ. Ράμντου προέρχεται από την ήττα από τον Sabbianco Απόλλων και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι «γαλαζοκίτρινες» είναι ενισχυμένες μετά την επιστροφή της Δέσποινας Κωνσταντίνου και την ενσωμάτωση της Πολωνής Σκίμπα, ενώ ο νέος κόουτς καθημερινά περνά νέα στοιχεία στην ομάδα του. Ένα διπλό στη Λάρνακα θα έχει τεράστια σημασία για πολλούς λόγους.

532