Χωρίς τρεις παίκτριες κέρδισε μέσα στη Λευκωσία (photos)

Χωρίς τρεις παίκτριες κέρδισε μέσα στη Λευκωσία (photos) Χωρίς τρεις παίκτριες κέρδισε μέσα στη Λευκωσία (photos)

Σε ψεσινό φιλικό αγώνα στη Λευκωσία η Ομάδα μας επικράτησε με 4-0 σετ ( 25-8, 25-22, 25-18, 25-16) της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως.    


Ο προπονητής της Ομάδας μας Laszlo Hollosy είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα της Ομάδας μας 1 εβδομάδα πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ στη Λευκωσία στις 24/10/2017 δίνοντας χρόνο συμμετοχής στις 11 από τις 12 κοπέλες που είχε στη διάθεση του.

Εκτός του φιλικού αγώνα παρέμειναν οι Νάταλη Στυλιανού και Ελένη Καρακώστα λόγω τραυματισμών ενώ καθόλου χρόνο συμμετοχής δεν είχε η Matea Magdic λόγω μικροενοχλήσεων.


Τέλος το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να συγχαρεί την Ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου για την κατάκτηση του Σουπερ Καπ στον ψεσινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Λευκόθεο απέναντι στον Sabbianco ΑΠΟΛΩΝΑ Λεμεσού.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας: Έλενα Μοσφιλιώτη, Νικολέττα Στυλιανού, Στέλλα Ιωάννου Πόλα Δημητρίου, Ekaterina Ripnaya, Matea Magdic, Ειρήνη Ιωάννου, Sophie Carpentier, Αντωνία Κέζου, Ισαβέλλα Καπιτανή, Έφη Πέτρου, Βάσω Ριαλά

 


326