Πρώτη ήττα για τα κορίτσια μας...

Πρώτη ήττα για τα κορίτσια μας... Πρώτη ήττα για τα κορίτσια μας...

Την πρώτη μας ήττα γνωρίσαμε στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση σε ένα ματς που οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. 

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στο δεύτερο σετ και οι καλές άμυνες της Μοσφιλιώτη έδωσαν την ευκαιρία στις συμπαίκτριες της να προηγηθούν11-09.Ένα λάθος της Πατσέκο και καρφί της Καρπεντιέρ έδωσε «αέρα» πέντε πόντων στην Τεχνοοικία ΑΕΚ 15-10.   

Οι «κιτρινοπράσινες» με δυο άσσους της Ιωάννου διατήρησε τα ηνία 18-14. Η Ανόρθωση προ του φάσματος της απώλειας του σετ αντέδρασε αλλά η ομάδα της Λάρνακας προηγήθηκε 23-18.

Ωστόσο, με όπλο το σερβίς, η Ανόρθωση κατάφερε με άσους της Μπρατούνχινα να προηγηθεί 23-24 και με λάθος της Μάγκνιτς να κερδίσει με 23-25 και να αυξήσει σε 0-2 σετ.   


Η ομάδα της Λάρνακας μπήκε καλύτερα στο τρίτο σετ πήρε ένα ισχνό προβάδισμα δυο πόντων, αλλά η Μπρατούνχινα ήταν εκπληκτική και έδωσε την πρωτοπορία στην ομάδα της 06-07. Η Ανόρθωση έπαιζε πλέον με την ψυχολογία και με ένα μπλοκ της Σταυρινίδου, άσο της Μπρατούνχινα και λάθος της Ριπνάγια προηγήθηκε 07-11.

Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά στο σκορ με την Ανόρθωαη να προηγείται 19-21. Με άσο της Σταυρινίδου, οι «Κυρίες» του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς προηγήθηκαν 21-24, αλλά με μπλοκ της Μάγκνιτς η Τεεχνοοικία ΑΕΚ ισοφάρισε 24-24, αλλά η Καετάνο είχε τις λύσεις και οδήγησε την Ανόρθωση σε μια σπουδαία νίκη 0-3 σετ αφού κέρδισε με 25-27.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ (Λ.ΧΟΛΟΣΙ): Ριαλά, Μάγκνιτς, Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Ιωάννου, Ριπνάγια – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.- Αλλαγές: Δημητρίου, Πέτρου.


ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ):Καετάνο, Πατσέκο, Ιωάννου, Κόρντουν, Μπρατούνχινα, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.

 


346