Χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό με ΑΕΛ

Χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό με ΑΕΛ Χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό με ΑΕΛ

Σε ψεσινό φιλικό αγώνα στη Λεμεσό η Ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη με 2-2 σετ με την ΑΕΛ.


Ο αγώνας, ο οποίος ήταν και ο 1ος για την Ομάδα μας μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ήταν μια χρήσιμη ευκαιρία για τον Προπονητή μας κον Laszlo Hollosy για να δοκιμάσει διάφορα σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την Τρίτη 16/1/2018 και ώρα 20:00 στο ΚΙΤΙΟΝ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος απέναντι στην προσφυγική Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ενώ ο εξ αναβολής αγώνας για την 10η αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20/1/2018 στη Λάρνακα.


Το Δ.Σ.καλεί τον κόσμο της ΑΕΚ και της Λάρνακας να παραμείνει κοντά στην Τεχνική Ηγεσία και στις Κοπέλες μας καθότι οι αγώνες που ακολουθούν κρίνονται ως ιδιαίτερα σημαντικοί για την πορεία της Ομάδας μας με όλες οι Ομάδες δείχνουν ιδιαίτερα δυνατές και ικανές για να διεκδικήσουν τη νίκη σε κάθε αγώνα.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας: Έλενα Μοσφιλιώτη, Νικολέττα Στυλιανού, Στέλλα Ιωάννου Πόλα Δημητρίου, Ekaterina Ripnaya, Matea Magdic, Ειρήνη Ιωάννου, Ισαβέλλα Καπιτανή, Sophie Carpentier, Αντωνία Κέζου, Έφη Πέτρου, Βάσω Ριαλά, Ελένη Καρακώστα


216