Κοπή βασιλόπιττας από τις κοριτσάρες μας! Ποια βρήκε το φλουρί και όλα όσα έγιναν (pics)

Κοπή βασιλόπιττας από τις κοριτσάρες μας! Ποια βρήκε το φλουρί και όλα όσα έγιναν (pics) Κοπή βασιλόπιττας από τις κοριτσάρες μας! Ποια βρήκε το φλουρί και όλα όσα έγιναν (pics)

Μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενο και χαλαρό κλίμα (απόρροια της νίκης και της καλής εμφάνισης επί της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως ) η ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας έκοψε ψες Τετάρτη 17 Ιανουαρίου την καθιερωμένη βασιλόπιττα με την ευκαιρία της έλευσης του νέου χρόνου στο εστιατόριο Resto Lake στη Βορόκληνη.    


Στη δεξίωση παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ., η Τεχνική Ηγεσία, οι πετοσφαιρίστριες μας και ο ακούραστος εργάτης του Τμήματος Πολύβιος Σάββα.


Σε σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους ο εκπρόσωπος της Ομάδας μας στην Κ.Ο.ΠΕ. Στάθης Ευσταθίου (ο Πρόεδρος του Τμήματος κος Σταύρος Σταύρου απουσιάζει στο εξωτερικό) αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την προψεσινή νίκη, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την Ομάδα μας ευχήθηκε όπως το 2018 να φέρει στον καθένα προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Κατέληξε εκφράζοντας τη μεγάλη χαρά του Δ.Σ.για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην Ομάδα και στη σημασία της διατήρησης του.    

Παράλληλα o Γενικός Αρχηγός της Ομάδας Ευδόκιμος Ευδοκίμου ευχήθηκε κάθε επιτυχία ενόψει του σημαντικού αγώνα το Σάββατο 20/1/2018 και ώρα 19:00 απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού στο Κίτιον εκφράζοντας την πεποίθηση και πίστη του στην ποιότητα της Ομάδας μας.

Το τυχερό φλουρί βρήκε η αθλήτρια της Ομάδας μας Νάταλη Στυλιανού η οποία κέρδισε χρηματικό βραβείο ενώ μετά από κλήρωση η αθλήτρια μας Ekaterina Ripnaya κέρδισε καλλυντικά προσφορά της εταιρείας Genesis Logistics Ltd.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου '' Resto Lake'' για την ευγενή παραχώρηση της δεξίωσης αλλά και για την καθημερινή παραχώρηση φαγητού σε αθλήτριες της Ομάδας μας.

 
 
396