Τρία κομμάτια στην ΑΕΛ και εύκολη επικράτηση…

Τρία κομμάτια στην ΑΕΛ και εύκολη επικράτηση… Τρία κομμάτια στην ΑΕΛ και εύκολη επικράτηση…

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ καλύτερη πήρε την ουσία στο ντέρμπι της αγωνιστικής κερδίζοντας την Robo Markets ΑΕΛ με 3-0 σετ και βρίσκεται στην τρίτη θέση ισόβαθμη με την Ανόρθωση, αλλά σε απόσταση αναπνοής από τον Απόλλωνα.


Η Robo Markets ΑΕΛ έχασε αλλά «κλείδωσε» τη θέση στην τετράδα μετά την ήττα της Αναγέννησης Δ.  


Πραγματικό ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ αφού τόσο οι «κιτρινοπράσινες» όσο και οι «γαλαζοκίτρινες» πάλεψαν τον κάθε πόντο μέχρι τέλους. Μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι η Τεχνοοικία ΑΕΚ πήρε το σετ με 25-23 και πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα απέναντι σε μια ισάξια Robo Markets ΑΕΛ σε 35 λεπτά.

Οι δυο ομάδες πάλεψαν στα ίσια και το δεύτερο σετ αλλά η ομάδα του Ούγγρου κόουτς Λάζλο Χόλοσι κατόρθωσε να ξεφύγει και να πάρει το κρίσιμο σετ με 25-19 αυξάνοντας σε 2-0 το σκορ.

Στο τρίτο σετ οι «κιτρινοπράσινες» ήταν ανώτερες και «καθάρισαν» μάλλον εύκολα με 25-15 σφραγίζοντας και τη νίκη με 3-0 σετ.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ 3-0 (25-23,25-19, 25-15)

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Ιωάννου, Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Ειρ. Ιωάννου, Ριπνάγια, Ριαλά – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Πέτρου.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ):Σπύρου, Βόρονα, Κωνσταντινίδου Κχαταρασβίλι, Σίμαν, Παύλου – Λίμπερο1: Kυπριανού., Λίμπερο 2: Αραούζου– Αλλαγές: Σιακκίδου .
249